Політика

За допомогою тепловізора у Житомирі перевірили енергоефективність адмінбудинків

2 April 2015, 17:30

 За допомогою тепловізора демальянсівці перевірили наскільки енергоефективними є адмінбудівлі в Житомирі.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба партії «Демократичний альянс».

В об'єктив потрапили будівлі: Житомирської міської ради (майдан Корольова 4\2), Житомирської райради (вул.Лесі Українки, 1), Богунської районної ради (вул.Перемоги, 55), обласної ради та адміністрації (майдан Корольова, 1, 3/14, 12).

Згідно отриманих результатів деальянсівці стверджують, що практично усі будівлі не є енергоефективними.

«Ми провели дослідження аби показати, що ті, хто несе відповідальність за наш добробут у майбутньому, сьогодні не надто переймаються стратегічним питанням енергоефективності. Не можуть закликати населення до економії ті, в кого при плюсовій температурі надворі на робочому місці кондиціонер на +30, а на ніч в кабінеті відкрите вікно»,  - прокоментував результати обстеження голова обласної організаціям політичної партії Демальянс Дмитро Ткачук.

Він також повідомив, що невдовзі демальянсівці, за сприяння компанії EnSave, представлять результати дослідження житлових будинків та дитячих садків.

Допустима температура фасадів зображена у градації від синього (найхолодніше) до зеленого (норма). Діапазон від жовтого до червоного (найгарячіше) вказує на місця, де втрачається тепло.

майдан Корольова,1

майдан Корольова, 12

майдан Корольова, 3/14

Житомирська міська рада

Богунська райрада

Житомирська райрада

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі