Події

У селі Житомирської області п’яний син вбив матір

3 April 2015, 17:33

У селі Вірля Баранівського району п’яний чоловік не впускав до будинку, в якому мешкав зі старенькою матір’ю, свою сестру. Жінка викликала міліцію. Правоохоронці зуміли відчинити вхідні двері в дім, де виявили тіло старенької з ознаками насильницької смерті.

Про це розповів т.в.о. начальника Баранівського райвідділу міліції Святослав Морозюк.

«1 квітня о 20.05 до чергової частини Баранівського РВ УМВС надійшло повідомлення від жінки, яка повідомила про неадекватну поведінку свого брата. Чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вів себе агресивно і не пускав сестру до будинку, де проживав разом з їхньою матір’ю. На момент приїзду слідчо-оперативної групи було встановлено, що чоловік, 1951 року народження, мешканець села Вірля, знаходиться в середині будинку разом з матір’ю. Після відкриття вхідних дверей у будинок, на підлозі було виявлено тіло жінки, 1925 року народження, з ознаками насильницької смерті», - розповів Святослав Морозюк.

За його словами, по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Нині приймаються міри щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі