Місто

Житомирський квітковий ринок на вулиці Небесної сотні чепуриться в очікуванні рішення суду

3 April 2015, 17:46

Металеві конструкції та новий тент замість старих обшарпаних наметів – 3 квітня квіткарі почали наводити лад на своєму ринку на вулиці Небесної сотні. Продавці кажуть: вирішили самотужки оновити квіткові ряди і вже за два тижні повністю завершать роботу.

«Ми вже давно хотіли це зробити. Ми ж хотіли поставити красивий павільйон, але досі ми боремося з владою: вони не дозволяють взагалі нічого зробити, вони взагалі не дозволяють нам тут стояти, а ми за свій рахунок вирішили показати їм, що ми можемо зробити. Вони всім розповідають, що ми нічого не хочемо, хочемо в такому Шанхаї стояти, а ми вирішили їм показати, що ми можемо в красі стояти», - розповідає продавець квітів Ірина Бондар.

Люди, які купують квіти, розповідають: приємно вражені новим виглядом ринку.

«Звичайно, молодці. Ну, це їх робоче місце, воно повинно бути в порядку. Дощик на них крапати не буде, все красиво та все добре», - розповідає Олена Максимчук.

Втім, у міській раді кажуть: квіткові ряди знаходяться на вулиці Небесної сотні незаконно, однак поки міська влада не може перенести ринок у інше місце.

«На даний момент у нас є ухвала суду, тобто на даний момент ми не можемо вживати дії по, так скажімо, переносу цього квіткового ринку або по знесенню квіткового ринку. Дата суду, мені ще принаймні невідома, але я думаю, що він відбудеться найближчим часом. В принципі у нас є, абсолютно чітка позиція, і я думаю, що цей суд ми виграємо, тому що у нас є всі документи, які підтверджують незаконне перебування там квіткових рядів», - каже перший заступник Житомирського міського голови Сергій Сухомлин.

Чи довго простоїть оновлений квітковий ринок, невідомо – продавці та влада чекають рішення суду.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі