Суспільство

Генеральний директор житомирської телерадіокомпанії «Ефір» закликає своїх колег із компанії «Орта-Форум» припинити опромінення житомирян

2 March 2007, 09:20

Редакція Житомир.info отримала листа від генерального директора ТРК «Ефір»    В’ячеслава Прилипка, у якому він закликає співвласників ТОВ «Орта-Форум» припинити „збагачуватися за рахунок добробуту і здоров’я мешканців тих багатоповерхових будинків, з яких ведеться мовлення ретрансльованих ними радіостанцій”.

З огляду на актуальність піднятої В. Прилипком теми публікуємо його лист-звернення повністю:

„Звернення до співвласників ТОВ «Орта-Форум»

 Кондратюка Дмитра Івановича,

Гринчука Сергія Івановича,

Спічак Катерини Борисівни!

Шановні Дмитро Іванович, Сергій Іванович, Катерина Борисівна!

З 23 лютого 2007р. «дякуючи» компанії «Орта-Форум» почав працювати четвертий потужний передавач з житлового будинку за адресою вул.Перемоги,1.

Досить опромінювати громадян! Давайте працювати цивілізовано!

Звертаємось до вас із пропозицією продовжити ретрансляцію радіостанцій із спеціально обладнаної телерадіовежі, з якої вже давно успішно ведуть своє мовлення більшість радіостанцій та телеканалів Житомира. І припинити, нарешті, збагачуватися за рахунок добробуту і здоров’я мешканців тих багатоповерхових будинків, з яких ведеться мовлення ретрансльованих вами радіостанцій. Вже не для кого не таємниця, що для того, щоб компенсувати висоту дванадцятиповерхового будинку (це близько 40метрів)  вашим працівникам доводиться вмикати ваші передавачі на дуже високу потужність, а це призводить до опромінення мешканців цього будинку. Наша компанія пропонує вам гарні умови ретрансляції радіостанцій згідно ліцензійних умов і санітарних вимог на радіовежі, що знаходиться у промзоні і висота якої 125 метрів. Дальність прийому радіоканалів набагато покращиться, а мешканці житлових будинків нарешті зможуть жити спокійно, не отримуючи опромінення та зберегти власне здоров’я і здоров’я своїх дітей хоча б у власних домівках.

Сподіваємося, що доля порядності і небайдужості до людських проблем пересилять жадобу легкої наживи і дуже скоро всі ми будемо жити в умовах ведення чесного бізнесу і людяного ставлення до оточуючих.

Всі отримані прибутки від трансляції ваших радіостанцій наша компанія зобов`язується перераховувати до благодійного фонду «КРАБ», що займається допомогою в лікуванні онкохворих дітей.

Генеральний директор РПЦ ТРК «Ефір»              Прилипко В.В.”  

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі