Влада

Житомирська ОДА об’єднує два департаменти в один і скорочує кількість працівників

10 April 2015, 12:36

 У Житомирській облдержадміністрації створюють новий департамент, об’єднуючи департаменти містобудування, архітектури та будівництва і житлово-комунального господарства.

Відповідне розпорядження голова ОДА підписав 6 квітня 2015 року.

«Установити, що департамент містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Житомирської обласної державної адміністрації є правонаступником зобов’язань, прав та обов’язків відповідно департаменту містобудування, архітектури та будівництва Житомирської обласної державної адміністрації та департаменту житлово-комунального господарства Житомирської обласної державної адміністрації, що припиняються. Затвердити граничну чисельність працівників департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Житомирської обласної державної адміністрації у кількості 41 штатної одиниці», - йдеться у документі.

Гранична чисельність працівників департаменту ЖКГ становила 28 осіб, у департаменті містобудування, архітектури та будівництва було 34 штатні одиниці. Головами ліквідаційних комісій призначені нинішні директори департаментів – Геннадій Забродський та Сергій Грабчук, відповідно.

Нагадаємо, в Житомирській облдержадміністрації планують провести реорганізацію структурних підрозділів – в оновленій структурі залишиться лише три департаменти: фінансів; містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства; праці та соціального захисту населення. Також з’явиться новий підрозділ – відділ внутрішнього аудиту.

Як повідомляв Житомир.info, депутат Житомирської міської ради від ВО «Батьківщина» Геннадій Забродський був призначений директором департаменту 24 травня 2012 року. Сергій Грабчук на початку лютого цього року проходив перевірку в якості претендента на посаду директора департаменту ОДА.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі