Події

Підприємство депутата міськради заборгувало 45 тис.грн. за оренду приміщення в центрі Житомира

15 April 2015, 12:10

 Господарський суд Житомирської області задовольнив позов в.о. прокурора м. Житомира до товариства з обмеженою відповідальністю «Зигзаг» (м.Житомир) про стягнення 45 тис. грн. боргу за оренду приміщення на вулиці Київській.

Рішення суду від 6 квітня 2015 року опубліковане в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

«В.о. прокурора м. Житомира в інтересах держави в особі Житомирської міської ради та КП "Агентство з управлінням майном" звернувся до господарського суду Житомирської області з позовом про стягнення з відповідача на користь КП "Агентство з управлінням майном" 45078,72 грн. заборгованості по орендній платі, з яких: 40200,57 грн. - борг, 4878,15 грн. – пеня», - йдеться у рішенні суду.

Господарський суд встановив, що 1 жовтня 2012 року між комунальним підприємством «Агентство з управління майном» та ТОВ «Зигзаг» укладено договір оренди нерухомого майна, відповідно до якого відповідачу передане в строкове платне користування нежитлові приміщення загальною площею 81,4 кв. м. під офіс за адресою: м. Житомир, вул. Київська, 10. Орендна плата за перший місяць оренди становить 4 тис. 70 грн. без ПДВ. У подальшому орендна плата за кожний наступний місяць визначається шляхом коригування місячної орендної плати за попередній місяць на індекс інфляції за поточний місяць і вноситься орендарем згідно з наданим рахунком не пізніше 10 числа наступного за звітним місяцем з урахуванням податку на додану вартість.

«Підставою для звернення з даним позовом до суду стало невиконання вимог договору орендарем в частині оплати орендних платежів, внаслідок чого утворилась заборгованість в розмірі 40200,57грн. за період з червня 2013 по червень 2014», - зазначається у матеріалах суду.

Суд вирішив позов задовольнити повністю.

«Стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю «Зигзаг» (10003, м.Житомир, вул.Перемоги,7-Б; код 30558771) на користь Комунального підприємства «Агентство з управлінням майном» Житомирської міської ради – 40200,57грн. боргу, 4878,15грн. пені, 1827,00грн. судового збору. Рішення господарського суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним господарським судом», - йдеться в опублікованому рішенні.

На сайті Центральної виборчої комісії є інформація про те, що обраний депутатом Житомирської міської ради по списку ВО «Батьківщина» Ткаченко Юрій Вікторович є директором ТОВ «Ринок», ТОВ «Зигзаг» та ПП «Відлуння».

Інформація з бізнес-каталогу на одному з сайтів

Як повідомляв Житомир.info, 12 серпня 2014 року у Житомирі відбувся аукціон з продажу приміщень у будинку за адресою вул. Київська,10: приміщення загальною площею 734.4 кв.м. продали за 1 млн. 8 тисяч 144 гривні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі