Суспільство

У Житомирській області відкрили пам’ятну дошку загиблому бійцю 30-ї бригади Олександру Іщуку

15 April 2015, 14:23

14 квітня на фасаді Першотравенської ЗОШ I-III ступенів (Баранівський район Житомирської області) відкрили меморіальну дошку загиблому на Сході військовослужбовцю 30-ї окремої механізованої бригади Іщуку Олександру Сергійовичу.

Про це повідомляє сайт міста Баранівка

Відкрили пам’ятну дошку побратимам загиблого – Роман Кухарський та Віталій Сігнаєвський.

«Немає сумніву, що меморіальна дошка Олександру Іщуку не стане просто табличкою на стіні будівлі школи, що згадка про одного з тисяч полеглих у боях за незалежність передаватиметься із покоління в покоління», - сказав директор Першотравенської загальноосвітьої школи I-III ступенів Ігор Данилюк.

Олександр Іщук загинув 8 серпня 2014 року під час бойових дій біля села Степанівка Донецької області. Був похований 18 березня 2015 року на кладовищі села Черніївка Полонського району Хмельницької області.

Як повідомляв Житомир.info, 18 березня у селищі Першотравенськ Баранівського району кілька тисяч людей прощалися з Олександром Іщуком навколішки.
27 січня 2015 року у Баранівці на фасаді місцевої гімназії відкрили меморіальну дошку загиблому на Сході військовослужбовцю 93-ї Дніпропетровської окремої механізованої бригади Олексію Сафіну.

Фото та відео з сайту Баранівки

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі