Місто

Земельна комісія міськради проти встановлення альтанок у центрі житомирського гідропарку

22 April 2015, 18:16

 В самісінькому центрі гідропарку з’явилась нова зона для відпочинку – дерев’яні альтанки на бетонних плитах, місце для багаття та навіть дитячий майданчик. Житомирянин Валерій кожного ранку займається спортом у гідропарку, чоловік розповідає: будувати такі альтанки поблизу води – небезпечно.

«Я займався п’ять років безпекою на воді у Житомирській області і 99% людей, що гинуть на воді – це люди, які вживали алкоголь. І в безпосередній близькості до води організовувати пияцтво – я вважаю це недоцільно і не є нормою життя. Ще коли був міським головою пан Дебой він на виконкомі дав дозвіл якимсь підприємцям, щоб вони тут організували місце для масового пияцтва населення. Вважаю, що це є ненормальним явищем», - каже Валерій.

Депутат міської ради, член земельної комісії Олег Малиновський розповідає: у Житомирі діє комплексна схема розміщення тимчасових споруд, яка чітко визначає де можна встановлювати МАФи.

«Зараз, я вважаю, є злочинне рішення: в 2013 році виконком Житомирської міської ради підписав рішення щодо благоустрою території гідропарку та встановлення МАФів. Навіщо нам комплексна схема тоді? Ми її півтора року розробляли, наше управління архітектури. Ми її зробили, знаємо зони, знаємо де можна встановлювати МАФи. Зараз (діє) якесь рішення, яке повністю закреслює цю схему, до якої ми йшли», - розповідає Малиновський.

Депутат міськради каже, що земельна комісія планує запропонувати депутатам скасувати рішення виконкому №307 від 2013 року

«Рекомендація земельної комісії підписана головою комісії Радьком Олександром Сергійовича (Радько – заступник голови комісії – ред.), направлена на підготовку проекту рішення сесії на скасування цього рішення виконкому», - каже Олег Малиновський.

За його словами, земельна комісія також буде рекомендувати направити відповідне звернення до правоохоронних органів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі