Україна

Тимошенко боротиметься за крісло Януковича

2 March 2007, 11:02

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко боротиметься за посаду прем’єр-міністра, оскільки не бачить, кому може довірити цю посаду. Про це вона заявила на зустрічі з українською діаспорою в Вашингтоні, відповідаючи на питання про національного лідера.

«Україна має загально обраного Президента і виступала проти того, щоб його позбавили повноважень. І сьогодні я працюю на те, щоб ці повноваження Президенту повернути і щоб він встиг в цій каденції зробити все, що треба було зробити після помаранчевої революції», - заявила лідер БЮТ.

При цьому вона запевнила, що її амбіції «ніколи не завадять іти вірним шляхом». «Я була єдиним керівником політичної сили, яка не йшла на вибори Президента в першому турі. Не амбіції рухають мною, а бажання, щоб Україна була сильною» ,- додала Тимошенко.

Що стосується позиції в уряді, посади прем’єра, зазначила лідер БЮТ, то «я можу сказати, що, якби я бачила в Україні, кому можна передати це надійно в руки і знати, що не зрадять не відступлять і слабкість не проявлять, то я б передала».

«Але оскільки я не бачу такої людини, то буду боротися за те, щоб не передовіряти це нікому, а довести справу до логічного завершення», - запевнила Тимошенко.

За матеріалами «Українська правда»

proUA

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі