Влада

Головою Житомирської громадської ради став колишній депутат міської ради Стельмах

24 April 2015, 17:20

24 квітня в Житомирській облдержадміністрації обрали нового голову громадської ради. Ним став керівник громадської організації «Благодійний фонд «Разом за справу» Володимир Стельмах.

Як повідомили Житомир.info у прес-службі Житомирської облдержадміністрації, Стельмах представив свою програму діяльності. Пріоритет його роботи – це боротьба з корупцією на шляху до побудови демократичного суспільства та європейського майбутнього.

Новообраний голова громадської ради виступає за налагодження комунікації між владою та громадянами. Окрім цього, не менш важливе завдання – допомога військовослужбовцям, які беруть участь в антитерористичній операції.

Володимир Стельмах готовий до співпраці з усіма членами громадської ради та виступає за налагодження конструктивного діалогу і однакові правила гри для всіх. На його переконання, процедура призначення у будь-які структури та відомства повинна бути прозорою. Громадські інститути мають лобіювати призначення на керівні посади жителів Житомирщини, які добре знають проблеми області.

Нагадаємо, що Володимир Стельмах був депутатом Житомирської міської ради попереднього скликання і очолював бюджетну комісію.

Як повідомляв Житомир.info, у складі громадської ради буде 176 чоловік

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі