Влада

Житомирський губернатор Машковський поїхав з перевіркою у зону АТО

29 April 2015, 09:20

Голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський на днях поїхав на схід України, аби перевірити як відбувається будівництво фортифікаційних споруд. 

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

«Я особисто відповідаю перед Президентом, а отже і перед державою за те, щоб усі 7 фортифікаційних споруд, які має побудувати область, були зведені у зазначені терміни та потрібної якості. Як я можу за це доповідати, не переконавшись на власні очі у реальному стані справ», –сказав Сергій Машковський.

Побаченим голова ОДА залишився задоволений. Адже всі об’єкти вже пройшли процедуру размінування та отримали відповідні акти. Побутові умови для будівельників задовільні. Налагоджене їхнє харчування та охорона. Вже надійшла перша партія необхідної техніки та будматеріалів.

«Щоб запустити процес, треба зв’язати в один графік темпи земляних робіт, встановлення вогнеопорних пунктів, рівномірну доставку будматеріалів та загальну логістику. Мій статус дозволяє вирішувати такі питання швидко та ефективно. Вважаю, для цього я і поставлений, щоб вирішувати такого роду питання".

У відповідь на запитання про обмежені терміни будівництва Сергій Машковський сказав: «Найбільше, що сьогодні у мене викликає гордість за житомирян – це бойовий дух наших будівельників. Вони налаштовані працювати день і ніч, аби вкластися у терміни, та збудувати споруди, які мають зберегти життя нашим солдатам та мирному населенню. Саме тому я впевненний, що завдання Президента виконаємо належним чином», - резюмував Машковський.

Як повідомляв Житомир.info, на території Житомирського полігону розпочалося будівництво однієї з фортифікаційних споруд.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі