Суспільство

Продукція ТМ «Наша вода» від «Бердичівпиво» – відмінний смак та висока якість

30 April 2015, 09:00

Вода – джерело життя. Ця істина відома кожному з самого дитинства. Не секрет, що питна вода є головним регулятором більшості процесів в людському організмі, а її якість визначає стан нашого здоров’я: за твердженням ВООЗ, більш як 80% хвороб, котрі має людина, пов’язані з незадовільною якістю води, яку вона вживає. Отож від вибору питної води, а також напоїв, виготовлених на основі цієї життєво важливої рідини, напряму залежить наше самопочуття, здоров’я кожної родини, а отже і нації.

Потужним гравцем на ринку виробництва питних та солодких вод є ТОВ «Бердичівпиво», яке вже 13 років виготовляє безалкогольні напої під торговою маркою «Наша вода».

Асортимент продукції представлений низькокалорійними безалкогольними напоями 11 найменувань; безалкогольними напоями на натуральній сировині (на цукрі, з вмістом натуральних соків і концентратів, рослинних екстрактів та екстракту стевії) 8 найменувань; водою питною газованою і негазованою; водою питною газованою мінералізованою.

«Перед приготуванням та розливом вода додатково очищується, адже вміст заліза, солей жорсткості, лужності та інших показників у ній перевищує допустимі рівні, передбачені Державними санітарними нормами та правилами. Тому місцева вода обов’язково потребує ретельної обробки», - розповідає директор ТОВ «Бердичівпиво» Володимир Ліпецький, який очолює підприємство вже 15 років – від самого його заснування.

Напої ТМ «Наша вода» виготовляються на основі води з артезіанської свердловини глибиною 110 м, яка розташована на території заводу. Перед застосуванням у виробництві вода, добута зі свердловини, проходить комплексну багатоступеневу очистку на сучасному високотехнологічному устаткуванні. У процесі очистки вода позбавляється шкідливого «хімічного букету»: солей кальцію, магнію, заліза, марганцю та інших органічних сполук.

Напої розливаються у зручну тару – пляшки ПЕТф місткістю 0,5 л, 1,5 л, 2 л; бутлі на 18,9 л (вода питна негазована для щоденного споживання) та 50-літрові кеги (квасні напої). Виробничі потужності лінії складають 2 тис. пляшок ПЕТф на годину.

На кожному етапі виробництва висококваліфіковані та досвідчені спеціалісти заводу суворо контролюють якість та безпечність напоїв. Підтвердженням бездоганної якості виготовленої продукції є низка відзнак, які підприємство одержувало на різних престижних конкурсах.

Оцінити смак та насолодитися свіжістю «Нашої води» можуть жителі практично всіх регіонів України, але основними споживачами продукції є Житомир та область, а також Вінничина і Київщина.

З початком антитерористичної операції «Бердичівпиво» стало одним із тих підприємств, що власним прикладом демонструють соціальну відповідальність: товариство регулярно поставляє значні партії води бійцям на схід України. Зокрема, питвом завод забезпечує рідну 26-у артилерійську бригаду. Окрім того, підприємство передає військовослужбовцям кошти, продукти та речі, необхідні на передовій.

Купуючи «Нашу воду», Ви можете бути впевнені у натуральності та безпечності напою, адже дотримання цих критеріїв є пріоритетом стратегії підприємства. Кожен ковток «Нашої води» – це свіжість та насичені смаки, відомі з дитинства – «Лимонад», «Дюшес», «Крем-сода», «Буратіно»… Особливо напої смакуватимуть у спекотну літню пору.

ТМ «Наша вода» від «Бердичівпиво» – якість і турбота про Ваше здоров’я.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі