Події

Суд знову переніс засідання по обвинуваченню депутата Житомирської міської ради у шахрайстві

7 May 2015, 14:57

 7 травня Корольовський районний суд Житомира вкотре переніс розгляд справи по обвинуваченню в шахрайстві в особливо великих розмірах і підробці документів організованої злочинної групи, до якої, за версією слідства, входить нинішній депутат Житомирської міської ради та перший заступник голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Михайло Пухтаєвич.

Представник загиблого обвинуваченого Павла Сокура подав клопотання про розгляд справи після 1 липня, оскільки саме тоді зможе отримати безоплатну допомогу від державного адвоката. Суд задовольнив клопотання частково і оголосив перерву до 29 травня.

Після засідання Михайло Пухтаєвич відмовився розмовляти з журналістами, а його адвокат переконував, що перший заступник голови Луганської обласної адміністрації ні в чому не винен.  

«Мені абсолютно ні в чому не соромно. Я захищаю людину, яка ні в чому не винувата, я в цьому переконаний. Результати покажуть, я переконаний», - каже адвокат Анатолій Шелепа.

Захисник Пухтаєвича запевняє, що його підзахисний може працювати на державній службі та бути заступником голови обласної адміністрації навіть під час судового процесу.

«Тільки вирок суду може свідчити про винуватість особи. Згідно кримінально-процесуального законодавства поки не постановлений обвинувальний вирок ця людина така ж вільна у виборі професії і в призначенні, як і ми з вами. Щоб ви це знали», - запевняє адвокат Михайла Пухтаєвича. 

Наступне засідання суду відбудеться 29 травня.

Нагадаємо, 16 квітня відбулось судове засідання, під час якого оголосили перерву у зв’язку з відсутністю представника загиблого обвинуваченого Павла Сокура.

Михайло Пухтаєвич під час судового засідання

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі