Влада

Райони Житомирської області годують земляків, які будують захисні споруди в зоні АТО

8 May 2015, 13:25

Всі райони Житомирської області збирають продукти харчування, аби відправити їх в зону АТО, де зараз знаходяться будівельники.

Про це повідомляє сайт Малинської райдержадміністрації.

«Малинська районна державна адміністрація вже вкотре направила благодійну допомогу на схід України. Нині там перебувають будівельники Житомирщини – по 10 від кожного району, які працюють на зведенні оборонних споруд. Чоловікам буде відправлено продуктовий вантаж, який централізовано формується у Житомирі за участі всіх районів області. З Малинської райдержадміністрації направлено автомобіль з крупами, борошном, олією, салом, чаєм, печивом, домашньою консервацією та картоплею, значну частину якої передала Поліська дослідна станція», - інформує Малинська РДА.

Фото з сайту Малинської РДА

На сайті Житомирської ОДА розпорядження про відправлення будівельників у зону АТО ми не знайшли, але є оприлюднене розпорядження губернатора Сергія Машковського від 5 травня 2015 р. про забезпечення будівництва інженерних споруд для зміцнення обороноздатності держави у с. Перлявка Житомирського району. У додатку до розпорядження зазначено, що кожен район має надати по 10 фахівців для виконання будівельних робіт.

Як повідомляв Житомир.іnfo, Житомирська ОДА ігнорує запит редакції щодо інформації про будівництво фортифікаційних споруд на сході України: інформаційний запит був направлений 20 квітня 2015 року, відповіді й досі немає, що є порушенням Закону України «Про доступ до публічної інформації».

Житомир.іnfo

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі