Події

АМКУ оштрафував фірму і підприємця за змову на тендері по очистці річки в Житомирській області

8 May 2015, 16:00

Антимонопольний комітет оштрафував ТОВ «Джерело-Соколів» та ФОП Колесник за антиконкурентні узгоджені дії.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Житомирського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Житомирським обласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету України прийнято рішення про порушення ТОВ «Джерело-Соколів» та ФОП Колесник Микола Володимирович законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів (тендерів).

Як виявило відділення, ТОВ «Джерело-Соколів» та ФОП Колесник Микола Володимирович узгодили свою поведінку під час участі у конкурсних торгах по закупівлі робіт по реконструкції об’єкту «Відновлення сприятливого гідрологічного та санітарного стану р. Здвиж в Брусилівському районі Житомирської області» для Житомирського обласного управління водних ресурсів, що призвело до спотворення результатів торгів (тендерів).

На порушників накладено штраф у сумі 10 тис грн.

При визначені розмірів штрафів враховано, що порушення про захист економічної конкуренції у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів, ТОВ “Джерело-Соколів” та ФОП Колесник Микола Володимирович вчинено вперше, порушники сприяли розгляду справи та визнали порушення на засіданні адміністративної колегії відділення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі