Події

Злодії обікрали офісні приміщення у самісінькому центрі Житомира

15 May 2015, 14:58

 Понівечені замки, розгардіяш та розкидані документи – такими орендатори побачили свої офісні приміщення на вулиці Великій Бердичівській, 9 зранку, 15 травня.

Директор бюро експертиз та досліджень Олексій Келлерман розповідає: вранці, коли прийшов на роботу, побачив, що двері в офісні приміщення зламані і одразу ж викликав міліцію, пізніше з’ясувалося, що з його кабінету викрали усю офісну техніку.

«Я прийшов о 8:20, важко було відкривати вхідні двері, може вони навіть були відкриті. Піднявся на (другий) поверх – перший кабінет відкритий, я тут же зателефонував господарці, тут же викликав міліцію, всіх підняв на ноги. Просто зламали кабінети. Хтось конкретно або давав наводку, або... конкретно я не можу сказати», - розповідає Олексій Келлерман.

Голова волонтерського штабу громадського об'єднання «Самопоміч», яке також орендує офіс у будівлі на Великій Бердичівській, 9, вважає дивним набір речей, які поцупили злодії.

«З незрозумілих для нас причин, знову ж таки, не забрана офісна техніка, але перевернуті документи. Напевно, шукали якісь папери, документи. Я не можу наразі сказати, що саме шукали, але видно однозначно, що шукали якісь папери. Виглядає дивним: чому не забрали комп'ютерну техніку. А от сусіди кажуть: у нас не забрали коньяк, але забрали мішок з кавою. Не зрозумілі якісь злодії, кавомани», - каже Олександр Рибак.

У міліції наразі з’ясовують усі обставини події.

«Близько восьмої тридцяти надійшло повідомлення до чергової частини міськвідділу про те, що в одне з приміщень обласного центру по вулиці Великій Бердичівській проникли невідомі. В цьому приміщенні розташовані офіси приватних підприємців, а також окремих політичних партій. І за попередньою інформацією вчинено крадіжку. На місце події прибула слідчо-оперативна група міліції і під час обстеження та з’ясування обставин першочергового було з’ясовано, що дійсно в окремих офісах зафіксовано проникнення, в окремих офісах не змогли відкрити, а просто є пошкодження замків у вхідних дверях. На даний час на місці працює ще слідчо-оперативна група, фіксуються всі обставини. Власники приміщень з’ясовують завдані збитки і якщо викрадені якісь речі, то з’ясовують, що саме», - розповідає начальник сектору зв’язків з громадськістю УМВС України в Житомирській області Алла Ващенко.

Правоохоронці також кажуть, що впродовж доби буде проведено правову кваліфікацію даної події.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі