Місто

Свято «Щаслива родина» у Житомирі відбудеться 29 травня: море позитиву від благодійної організації «АСЕТ» та компанії «Нові вікна»

16 May 2015, 13:50

 Свято «Щаслива родина» - це традиційний сімейний захід, який щорічно Всеукраїнська благодійна організація «АСЕТ» проводить на центральних вулицях м. Житомира та привертає увагу великої кількості жителів, які приєднуються до святкування аби підтримати інститут сім’ї в Україні. 

Це унікальний захід для об’єднання сімей та утвердження цінностей здорової родини.

Свято «Щаслива родина» проходить  в рамках міжнародного руху «Тиждень Подружжя», який вперше відбувся у Великобританії в 1997 році. В 2011 році до міжнародного руху долучилась Україна, ставши однією з 20 країн світу, які відзначають Тиждень Подружжя.

В травні 2011 року Всеукраїнська благодійна організація «АСЕТ» взяла на себе ініціативу організації свята «Щаслива родина» в м. Житомирі. Вперше на вулицях  міста пройшов парад щасливих родин та концерт на підтримку сімейних цінностей.

В 2012 року свято «Щаслива родина» стало вже традиційним для міста Житомира і залучило ще більше учасників.

Цього року свято буде проходити 29 травня, з 15.30 до 19.00 на центральних вулицях міста Житомира: вул. Михайлівська, вул. В.Бердичівська, площа Корольова, вул. Новий Бульвар, площа Перемоги, вул.Київська.

До заходу буде залучено близько 100 сімей (кожна із 3 людей), батьки та дитина в яких були учасниками просвітницької діяльності Всеукраїнської благодійної організації «АСЕТ» по програмі проектів «Університет здорової молоді» та відео проект «Знай, щоб жити».

До масштабного святкування Міжнародного дня сім’ї в Житомирі знову долучилася компанія «Нові вікна», співробітники якої подарують маленьким мешканцям міста море позитиву.

ПРОГРАМА СВЯТА

20-27 травня 2015 – проведення в мережі Інтернет фотоконкурсу для родин, що приймають учать у квесті.

29 травня 2015 року, час проведення: 15:30 -19:00

15:30-16:00

Реєстрація родин у грі-квесті по місту – кожна із 100 родин (по 3 людини у кожній) з’являється на місці старту біля кінотеатру «Жовтень» для реєстрації і підготовки до участі (спеціальний одяг, назва і девіз команди, номер і жилетка для капітана команди).

16:00 -16:30

Урочисте відкриття свята біля кінотеатру «Жовтень»

16:30-18:30

Концертна та розважальна програма для груп підтримки родин-учасників квесту

Дитяче містечко

Гра-квест для 100 родин вулицями міста Житомира

18:30 -19:00

Нагородження родин-переможців квесту, найкращих груп підтримки, переможців фотоконкурсу, а також заключне слово організаторів.

Запрошуємо Вас приєднатись до свята «Щаслива родина» в нашому місті!

Оргкомітет свята «Щаслива родина»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі