Події

У Житомирі оперативники затримали двох братів, яких підозрюють у близько 40 крадіжках з ВАЗів

19 May 2015, 11:16

Працівники карного розшуку Житомирського міськвідділу УМВС викрили двох чоловіків, причетних до кількох десятків крадіжок майна з автомобілів жителів обласного центру.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба УМВС України в Житомирській області.

Автозлодіїв затримали одразу після вчинення ними чергового злочину.

Упродовж квітня та травня до міліції надійшло кілька десятків заяв від житомирян про крадіжки майна з їх автомобілів.

«Такі випадки були зареєстровані у різних частинах обласного центру. Однак зловмисники «працювали» за однією схемою: обирали автомобілі радянського автопрому, на яких не була встановлена охоронна сигналізація, вночі зламували замок на дверцятах та викрадали акумулятори, магнітоли, інструменти, запасні колеса й інші речі», - повідомив начальник Житомирського МВ УМВС Михайло Сорока.

«Задля викриття та затримання крадіїв правоохоронці створили спеціальні оперативні групи, які патрулювали у місцях можливої їх появи. Зрештою, міліціонери затримали зловмисників одразу після того, як вони витягли акумулятор з чергової «вазівки», що стояла у дворі багатоповерхівки.

Затримані – рідні брати віком 40 та 29 років, раніше вже були засуджені за вчинення майнових злочинів», - йдеться у повідомленні.

Уже зараз є підстави стверджувати, що вони причетні до близько чотирьох десятків таких крадіжок, - інформує прес-служба з посиланням на Михайла Сороку. Слідчі вилучили частину викраденого та низку речових доказів.

Триває розслідування кримінального провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує до 5 років позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі за 3 ночі зловмисники викрали 4 ВАЗи.

Фото прес-служби УМВС України в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі