Місто

Житомирська мерія помиє і причепурить міські маршрутки

2 March 2007, 14:27

У четвер 1 березня управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради провело конкурс по визначенню автоперевізників у м. Житомирі.

Як повідомила прес-служба Житомирської міської ради, головними критеріями, якими керувався конкурсний комітет, визначаючи перевізників, стали зручність та комфортність транспорту для людей, а також відповідність всім нормативам безпечного руху.

“Міська влада дбає про якість і безпеку перевезення пасажирів. Тому ми ввели нові критерії проведення конкурсу задля створення здорової конкуренції серед перевізників і підвищення якості послуг”, – сказав заступник міського голови Ігор Гундич.

Заступник  міського голови запевнив, що з власниками маршруток, які випускають на вулиці міста брудний, неохайний і незручний транспорт, міська влада не продовжуватиме договір.

За словами Ігоря  Гундича, всі наступні конкурси на графіки інших маршрутів також будуть відкриті для журналістів. Також Дундич повідомив, що протягом двох років незручні “газельки” “зійдуть” з міських маршрутів, натомість житомирян возитимуть автобуси підвищеної комфортності.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі