Влада

Житомирська облрада призначила трьох керівників комунальних закладів, але знову шукатиме директора дитбудинку

29 May 2015, 16:55

На засіданні 31 сесії депутати Житомирської обласної ради підтримали призначення трьох керівників комунальних закладів.

Відповідними рішенням обласна рада призначила Солдатова Всеволода Кімовича на посаду головного лікаря Житомирського обласного стоматологічного об’єднання; Потапчука Ігоря Миколайовича на посаду директора комунального підприємства «Обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі»; Вілінчук Катерину Миколаївну на посаду директора комунального дитячого закладу оздоровлення і відпочинку «Орлятко». З усіма керівниками укладені контракти строком на 5 років.

Разом з тим посада директора Пугачівського дитячого будинку-інтернату залишається вакантною, оскільки жоден кандидат із запропонованих на розгляд депутатів, під час сесійного голосування не набрав більшості голосів: за Шинкаря Руслана Петровича проголосували 32 депутата, за Петренко Лесю Броніславівну – 45 депутатів з 82 присутніх у сесійній залі (усього в облраді – 107 депутатів). Тому було прийнято рішення оголосити повторний конкурс на посаду директора Пугачівського дитячого будинку-інтернату.

Раніше обласна рада направила запит до Міністерства культури України для отримання роз’яснень щодо визначених чинними нормативними актами кваліфікаційних вимог до кандидатів на посаду директора Житомирського обласного краєзнавчого музею.

Як повідомляв Житомир.info, на попередній сесії, яка відбулась 19 березня, Житомирська облрада не змогла обрати керівників двох комунальних закладів: обласного краєзнавчого музею та Пугачівського дитбудинку-інтернату.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі