Суспільство

У Житомирській області кожен четвертий зареєстрований на ЗНО складатиме тест з англійської мови

4 June 2015, 17:29

У Житомирській області майже кожен четвертий із 10373 зареєстрованих учасників ЗНО складатиме тест з англійської мови.

Про це Житомир.info розповів проректор Житомирського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Микола Сюравчик.

«У понеділок, 8 червня, відбудеться ЗНО з іспанської мови, зареєстровані 4 особи. У Житомирській області, порівнюючи з Вінниччиною та Хмельниччиною – це найбільша кількість абітурієнтів, які захотіли складати цей іспит. Також 9 червня пройде додаткова сесія з української мови. Минулого разу на тестування не з’явилося близько 800 чоловік, проте, наразі зареєструвалося тільки 33 особи. 10 червня відбудеться ЗНО з англійської мови – 2405 зареєстрованих. На тестування з математики планує прийти 5714 чоловік», – розповів Микола Сюравчик.

У п’ятницю 5 червня відбудеться ЗНО з німецької мови, в Житомирській області зареєстровано – 115 абітурієнтів.

Усі пункти тестування розпочнуть зовнішнє оцінювання об 11-й годині 5 червня. Учасникам ЗНО варто мати на увазі, що допуск до пункту тестування починається за 45 хвилин та припиняється за 10 хвилин до початку зовнішнього оцінювання.

Для допуску до пункту ЗНО обов’язково необхідно пред’явити: сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання; документ, назва і номер якого зазначені у Сертифікаті; запрошення-перепустку для участі в зовнішньому оцінюванні.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області 200 балів за ЗНО з української мови та літератури отримали чотири учні, один з яких – за тестування на поглиблений рівень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі