Україна

Кличко натякнув на грубу силу у шлюбі Ніколаєнко і Раффіна. 4 фото

27 February 2008, 19:22
Затягнута по вуха у скандал із Рудьковським модель Олександра Ніколаєнко все ще продовжує відхрещуватися від екс-міністра і його Парижа. Тим не менш, галас довкола її персони не стишується, тому Саші доводиться парирувати коментарями та інтерв‘ю.

І в одному з них Ніколаєнко розщедрилася на деякі деталі з теми її закордонного весілля. Виявилося, що чоловік подарував їй дорогий ексклюзив, а Володя Кличко - боксерські рукавички - для шлюбних боїв без правил.

Передусім Ніколаєнко прямо зізналася: історія про Попелюшку була її улюбленою казкою у дитинстві. Та й зараз, за її словами, вона продовжує жити у казці. Хоча були й інші часи.

"Був період, коли не вистачало грошей на їжу. Пам'ятаю, моя родина взяла ділянку землі, і я з татом, мамою, сестрою садили там картоплю, помідори. За рахунок цього жили", - згадує Ніколаєнко в інтерв'ю "Фактам".

 Ніколаєнко згадала про жахи дитинства

"Траплялося, що батьки не могли купити мені одяг, і я доношувала речі після сестри. Особливо болісно було надягати її взуття. У нас різна форма ноги, і було так незручно! При цьому я не вважала все це трагедією. До того ж я зовсім незаздрісна людина", - додає вона.

Тепер же підстаркуватий американський мільярдер не те що одяг ладен Саші купувати, а й засипати її діамантами та літальними апаратами. Так, одним із весільних подарунків Філла Раффіна стало єдине у світі діамантове кольє...

"Прикраса ідеально підійшла до мого вбрання (весільного), хоча чоловік не брав участі у процесі підготовки сукні. Ексклюзивне кольє від "Шопард" з перлами та діамантами - єдине у світі - ідеально гармоніювало з сукнею, розшитою камінцями та перлами", - розписує свою облюбовану прикрасу екс-модель.

Між іншим, ще одним оригінальним подарунком до весілля мільярдера з українською міскою став презент від супер-боксера Володимира Кличка. Він був на церемонії Раффіна й Ніколаєнко.

"Так. І зробив чудовий подарунок: боксерські рукавички. Причому два комплекти - мені й Філлу. При цьому прокоментував, що "гарна бійка зміцнює шлюб". Ми з чоловіком з ним погодилися", - усміхається шефиня "міс Україна-Всесвіт".

 На весілля Володя Кличко подарував Олександрі боксерські рукавички...

Однак поки що рукавички лежать у їхньому з Раффіном будинку, на почесному місці. "Сподіваюся, ми ніколи ними не скористаємося", - додає дружина багатія.

Також Олександра вкотре повторила, що таки підписала шлюбний контракт зі своїм мільярдером.

"Безумовно. Можу сказати, що це дуже навіть приємна процедура. Усе прописано, захищені і я, і Філл. Ми навіть зняли процес підписання на камеру", - зізнається вона.

Як розповіла директор "Міс Україна-Всесвіт", до українського візиту закордонного зятя її мати готувалася з усією серйозністю.

"Звичайно! На столі були домашня ковбаска, буженина, солоні помідорчики, огірочки, борщ, печеня в горщечках", - розповідає Ніколаєнко.

 Мама Ніколаєнко відгодовувала зятя-багатія помідорчиками, огірочками, борщем і печенею в горщечках
А на вареники Олександра повела чоловіка у ресторан: "Йому все сподобалося!" - запевняє вона.

Щоправда, як з‘ясувалося, до української горілчаної традиції заїжджий багатій не призвичаєний.

"Він непитущий. Коли в Америку приїхав мій тато, ми пішли у ресторан. Замовили ікру - і до неї подали горілку. Філл трішки спробував і поставив чарку. Тато по-нашому - раз і випив все до дна. Філл подивився і зробив так само. Але, по-моєму, йому не дуже сподобалося", - чесно зізнається жінка мільярдера.

Та й сама Ніколаєнко, каже вона, шампанське не любить і взагалі спиртне не п'є. "А от солодке обожнюю. Шоколад, тортики, млинчики з вишнею", - провокує подив худюща Ніколаєнко.

 Раффін горілку не п'є, але тесть "змусив"

Медовий місяць молодята провели на Ямайці. Поїздка тривала десять днів і була одним з весільних подарунків гостей. Вона також зізналася, що Філліпп Раффін вже встиг попросити її піти з роботи. Нагадаємо, Саша якийсь час працювала у готелі "Маріотт" менеджером. Пороте Ніколаєнко сподівається, що роботи на її вік ще вистачить.

Адже, за словами Ніколаєнко, заміж за свого мільярдера вона вийшла "тому, що абсолютно впевнена у цій людині": "Мене все влаштовує, нема ніяких подразників", - пояснює заміжня міска.

І все б добре, от тільки на батьківщині Ніколаєнко все ще переслідує примара Рудьковського під крилом паризького літака...

Фото Дмитра Амідова, "Сегодня" та з офіційного сайту Кличків

http://tabloid.pravda.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі