Місто

У Житомирі урочисто відкрили першу секцію житлового комплексу «Набережний квартал»

22 June 2015, 11:33

Під супровід гучної музики та феєрверків у Житомирі здали в експлуатацію першу секцію житлового комплексу «Набережний квартал». Щасливі власники квартир рушили розглядати нові помешкання та планувати майбутній ремонт. Мешканці новобудови розповідають: «Набережний квартал» за доступну ціну пропонує безліч переваг порівняно зі старими будинками.

«Ми - молода сім’я, дуже давно хотіли придбати квартиру, але фінанси не дозволяли. Оскільки тут були нормальні ціни, ми вирішили все ж зробити цей крок і придбати житло, навіть, коли ще будинок був на перших етапах будівництва, був тільки перший поверх. В кінці-кінців дочекалися і дуже раді. Зробили під себе планування таке, як хотіли», - розповідає мешканка «Набережного кварталу» Олена Перестюк.

У «Набережному кварталі» зізнаються: використання сучасних матеріалів та технологій дозволяє за короткий термін будувати якісне житло за привабливою ціною.

«За рахунок того, що ми по максимуму оптимізували всі процеси будівництва і дотрималися усіх технологій, ми будуємо у найкоротші терміни, відповідно це впливає і на ціну квадратного метру, а на сьогоднішній день це дуже болісне питання», - розповідає начальник відділу продажів компанії «Набережний квартал» Валентин Кривопішин.

Він додає: мета компанії - забезпечити якомога більше людей якісним і доступним житлом. У Житомирі вже розпочалося будівництво нового житлового комплексу, у якому усі бажаючі можуть придбати квартиру з індивідуальним плануванням.

«Ми вже почали пропонувати квартири у новому проекті, який називається «Капучіно». Починається будівництво об’єкту на вулиці Щорса, 99б. На стадії закладки фундаменту. Здача об’єкту планується на березень 2016 року, але, враховуючи організацію будівництва, ми намагатимемося здати об’єкт до Нового року», - каже Валентин Кривопішин.

Невдовзі «Набережний квартал» являтиме собою сучасний комплекс із трьох секцій з власною інфраструктурою, дитячим майданчиком та зоною для відпочинку.

У компанії впевнені: сучасні будинки «Набережний квартал» зроблять з Житомира справжнє європейське місто.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі