Місто

QAP у співпраці з ЖДТУ підготували нову команду ІТ-професіоналів європейського рівня

22 June 2015, 13:56

У рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «IT-education», кращі технічні експерти компанії QAP разом з викладачами ЖДТУ передали талановитій молоді практичний досвід застосування новітніх методологій та напрямків WEB-розробки. Близько 3 місяців провідні ІТ-спеціалісти ділились з майбутніми розробниками власними знаннями та навичками, спрямованими на формування високопрофесійної ІТ спільноти європейського рівня.

Достатня теоретична та практична база курсів дозволяє випускникам по завершенню навчання не лише працевлаштуватися в провідні міжнародні ІТ-компанії, а й самостійно створювати високоякісне програмне забезпечення завдяки єдиному в світі стандарту HTML5 розробки – Cobalt. Наразі Житомир став другим містом в Україні, де було представлено цю унікальну оболонку, котра покликана спростити життя багатьом розробникам по всьому світові.

Андрій Морозов, декан факультету інформаційно-комп’ютерних технологій в ЖДТУ:

«Динамічний розвиток ІТ галузі постійно вимагає нових підходів, якими володіють лише практикуючі розробники. Вже не вперше ми співпрацюємо з QAP ІТ-академією та залучаємо талановитих студентів до практичного курсу, передаємо їм безцінний досвід, аби в подальшому вони змогли з легкістю долучитися до робочого процесу в ІТ-компаніях світового рівня».

Олександр Котлярчук, QA engineer в QAP, випускник ІТ-академії:

«Звичайно ж, щоб підтримувати професійні навички на рівні, необхідно постійно саморозвиватися. Саме задля підвищення кваліфікації я і записався на курси з WEB-програмування, тим більше, був переконаний у професіоналізмі колег. Приємною несподіванкою виявилось те, що програма була не просто насиченою, а надзвичайно цікавою та захоплюючою».

Викладачі ІТ академії переконані, що отримані випускниками знання стануть чудовим стартовим майданчиком для динамічного професійного зростання та розвитку і подальшого працевлаштування у провідних міжнародних ІТ-компаніях.

Слідкуйте за останніми тенденціями у TECH-індустрії на сторінках нашої компанії у соціальних мережах: Facebook, LinkedIn, Twitter.

Довідка про компанію QAP:

QAP надає повний цикл CLM послуг, пов'язаних з розробкою інтерактивного контенту, складною аналітикою, multichannel комунікаціями та CRM синхронізацією. Досвід роботи з міжнародними партнерами  (Cegedim, Salesforce.com, Terrasoft, Veeva) дозволяє розробляти якісний СLM-продукт під потреби конкретних компаній. Місія QAP – підвищувати комерційну ефективність партнерів, надаючи послуги найвищої якості.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі