Економіка

«Житомиргаз» повідомляє про зміну постачальника природного газу та нові договори для побутових споживачів

25 June 2015, 15:38

 З 1 липня постачання природного газу побутовим споживачам Житомирської області буде здійснювати нове підприємство – ТОВ «ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ». У зв’язку з цим споживачам газу треба укласти новий договір і в подальшому проводити розрахунки за реквізитами нового товариства.

Про це 25 червня повідомляє ПАТ «Житомиргаз».

«З 1 липня 2015 року відповідно до Постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (далі – НКРЕКП) від 28.05.2015 р № 1640. анульовано дію ліцензії ПАТ «Житомиргаз» щодо надання послуг з газопостачання  всім категоріям споживачів. Для побутових споживачів, що проживають в Житомирській області (крім  м. Коростишева та Коростишівського  району) гарантованим постачальником газу з 1 липня 2015 року рішенням НКРЕКП – Постановою від 28.05.2015 р № 1646 – призначене підприємство ТОВ «ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ». У зв’язку зі зміною постачальника всім побутовим споживачам необхідно укласти новий договір з ТОВ «ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ» про надання послуг з газопостачання», - йдеться у повідомленні.

З примірником нового тристороннього договору, умовами та процедурою його оформлення можна ознайомитись на сайті ПАТ «Житомиргаз» або звернувшись до відділу супроводження клієнтів – фізичних осіб (для жителів м. Житомира і Житомирського району) або служби обліку та розрахунків за природний газ районного управління (для жителів інших населених пунктів області).

Для укладення договору необхідно надати такі документи:

документ, що посвідчує особу споживача (для громадян України – паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України (для осіб, недавно прийнятих до громадянства України); для іноземців та осіб без громадянства – національний паспорт або документ, що його замінює);

довідка про присвоєння ідентифікаційного коду (за наявності);

технічний паспорт на будівлю;

довідка про зареєстрованих осіб у квартирі, приватному будинку (довідка про склад сім’ї) або будинкова книга;

документ, що підтверджує право власності на квартиру, приватний будинок або користування ними (договір купівлі – продажу, обміну, дарування, свідоцтво про право на спадщину тощо);

документ, що підтверджує право на отримання пільг;

технічний паспорт газового обладнання (за наявності);

технічний паспорт лічильника газу (за наявності).

Також з 01.07.2015 р. автоматично буде змінений особовий рахунок споживача.

Починаючи з 01.07.2015 р., оплата вартості послуг з газопостачання, в т.ч. в частині погашення заборгованості станом на 30.06.2015 р., буде здійснюватися на поточний рахунок із спеціальним режимом використання нового постачальника природного газу – ТОВ «ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ» за такими реквізитами:

Отримувач – ТОВ «ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ»

код ЄДРПОУ 39577504, рахунок 26033301896107

Житомирське обласне управління АТ «Ощадбанк», МФО 311647.

Нові банківські реквізити зазначатимуться у платіжному документі (рахунку), який споживачам надійде від ТОВ «ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ», починаючи з 01.07.2015 р.

«З метою уникнення розбіжностей в частині розрахунків за спожитий природний газ станом на 30.06.2015 р. просимо вас, шановні споживачі, протягом 30 червня – 2 липня повідомити показання газового лічильника на кінець червня будь-яким зручним для Вас способом: зателефонувавши або звернувшись до відділу супроводження клієнтів – фізичних осіб (для жителів м. Житомира і Житомирського району) або служби обліку та розрахунків за природний газ районного управління (для жителів інших населених пунктів області)», - наголошується в інформації ПАТ «Житомиргаз».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі