Місто

Третій офіцерський бал курсанти Житомирського військового інституту присвятили захисникам на Сході

27 June 2015, 16:29

«Захисникам вітчизни – Слава!» - під таким гаслом у Житомирі 27 червня відбувся офіцерський бал. Третій рік поспіль його влаштовують для випускників військового інституту імені Сергія Корольова. Понад 200 пар майже два місяці готувалися до цієї події, мало не щодня відвідували репетиції, аби вивчити усі танці. Свій бал вони присвятили військовим, які захищають Україну на Сході.

«Для нас це дійсно важлива подія, ми присвячуємо це захисникам вітчизни, які в теперішній час захищають нашу державу на передовій. А ми тут підтримуємо їх і присвячуємо нашу роботу плідну їм», - каже курсант Житомирського військового інституту ім. Сергія Корольова Ярослав Кучер.

«Це все влаштовано у підтримку АТО, тому що людям потрібно щось таке, щоб їх надихало, що ми об'єдналися, що ми показали, що ми є сильна нація і нас не зламати», - додає курсант Роман Коваль.

Традицію проведення випускних офіцерських балів у Житомирі відродили два роки тому. Цьогоріч випуск відбувся достроково наприкінці лютого, але від ідеї проведення балу в інституті вирішили не відмовлятися.

«В цьому році за роки незалежності України було вперше проведено достроковий випуск, сьогодні ми випускали з інституту військовослужбовців республіки Казахстан, які у нас проходять службу, випускали цивільних студентів, які закінчили 5-й курс. І провели цей захід, щоб не міняти традицію», - зазначив заступник начальника військового інституту ім. С. Корольова Андрій Хабчук.

Організатори кажуть: познайомившись на минулих балах, кілька пар вже навіть встигли одружитися. Наступного року обіцяють організувати ще більш масштабний і видовищний бал.

Фоторепортаж дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі