Події

В Житомирі згорів готельно-розважальний комплекс Relax, постраждалих немає

28 June 2015, 20:52

28 червня на Корбутівці у Житомирі у ресторанно-готельному комплексі “Relax” сталась пожежа, зайнялись готельні номери на верхніх поверхах. На місце пожежі одразу викликали працівників ДСНС.

За словами начальника оперативно-координаційного центру управління ДСНС Вадима Логовського, гасіння пожежі ускладнюється через те, що поблизу місця відсутні пожежні гідранти і воду доводиться підвозити.

«О 16:50 інформація надійшла до оперативно-координаційного центру управління ДСНС в Житомирській області. Згідно з розкладом виїзду сюди було направлено два відділення на автоцистернах. Під час розвідки було з'ясовано, що горять номери на третьому поверсі готельного комплексу «Relax». По прибуттю на місце пожежі начальник караулу викликав додаткові сили і засоби, а саме Житомирський гарнізон цивільного захисту у складі 8-ми відділень на автоцистернах та драбину. Пожежа ускладнюється тим, що поблизу об'єкту відсутні пожежні вододжерела, пожежні гідранти, тому автоцистернам доводиться підвозити воду близько півтора кілометри від водоканалу. Крім того дуже велика пожежна навантаженість об’єкту. А саме горючі конструкції, будівельне перекриття, оздоблення стін та саме оздоблення кімнат», - розповів начальник оперативно-координаційного центру управління ДСНС Вадим Логовський.

Причини пожежі встановлюються. На місці працює слідчо-оперативна група.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі