Місто

«Житомирводоканал» показав приватні будинки боржників

9 July 2015, 15:46

9 липня на сайті КП «Житомирводоканал» з’явилася інформація з фотографіями приватних будинків боржників за послуги водопостачання.

Керівництво водоканалу переймається тим, що наразі заборгованість населення перед підприємством становить більше 19 млн грн.

«Стабільна робота комунального підприємства «Житомирводоканал» знаходиться у прямій залежності від того, як сплачують за спожиті послуги з водозабезпечення та водовідведення житомиряни. Прикро, але борг населення перед підприємством становить сьогодні більше 19 мільйонів гривень. Юридичні особи боргують підприємству близько 3 (трьох) мільйонів. Це означає, що складний технологічний процес водопідготовки та транспортування питної води до осель житомирян знаходиться під загрозою. Адже через нестачу тарифної виручки немає можливості вчасно придбати реагенти, оплатити витрати на спожиту електроенергію, питома вага якої у структурі тарифу на воду складає дві третини, тощо. Критична фінансово-економічна ситуація, у якій знаходиться підприємство, спонукає до непримиренних дій щодо боржників, аби болючі проблеми водоканалу не стали болючою проблемою усього міста, а заручниками не стали ті, хто справно платить за воду. «Розміщуємо фото тих осель, де господарі накопичили значні борги за спожиті послуги з водопостачання та водовідведення», – зазначається на сайті КП «Житомирводоканал».

Як повідомляв Житомир.info, за місяць борг житомирського водоканалу за електроенергію зріс ще на 1,7 млн грн і зараз становить 21 902,3 тис.грн.

Фото з сайту КП «Житомирводоканал»

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі