Події

У Житомирській області розпочато кримінальне провадження щодо побиття помічника нардепа

11 July 2015, 12:24

У Житомирській області розпочато кримінальне провадження щодо побиття помічника народного депутата Борислава Розенблата Олександра Ніколайчука.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба УМВС України в Житомирській області.

«Близько 21.00 до міліції надійшло повідомлення про побиття на вулиці місцевого журналіста, помічника народного депутата. На місці події працювала слідчо-оперативна група Олевського РВ УМВС», – йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що на одній з вулиць райцентру близько 20.30 троє невідомих побили 26-річного чоловіка. За попередніми висновками медиків у потерпілого закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійна рана волосяної частини голови та перелом мізинця лівої руки.

Чоловіка було доставлено до районної лікарні, але після отримання першої медичної допомоги від госпіталізації він відмовився.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження. Попередня кваліфікація події – ч.4 ст. 296 (Хуліганство), ч.1 ст. 171 (Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів), ч. 1 ст.351 (Перешкоджання діяльності народного депутата України та депутата місцевої ради) Кримінального кодексу України. Санкції статей передбачають відповідальність від штрафу до позбавлення волі до 7 років.

Як повідомляв Житомир.info, в райцентрі Олевськ побили помічника народного депутата Борислава Розенблата (фракція Блок Петра Порошенка), депутата Олевської міської ради Олександра Ніколайчука, коли той повернувуся з наради щодо боротьби з «бурштиновою мафією».

Фото зі сторінки Фейсбук Олександра Ніколайчука

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі