Україна

Посеред дня грабіжники влаштували перестрілку в ювелірному магазині у Львові. Доповнено

28 February 2008, 22:40

Сьогодні посеред дня до ювелірного магазину на вулиці Городоцькій у м. Львові увірвались двоє чоловіків. Погрожуючи пістолетом, вони вимагали віддати їм коштовності та прикраси. Працівник Державної служби охорони, що чергував в магазині, вжив необхідних заходів, щоб зупинити грабіжників. Задля безпеки продавців магазину (клієнтів на той час не було) охоронець вирішив не застосовувати зброю і знешкодив злочинців прийомами рукопашного бою, після чого натиснув на переносну кнопку тривожної сигналізації. Не сподіваючись побачити охоронця, нападники декілька разів вистрелили в його бік та втекли без нічого, - повідомили ZAXID.NET у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Зброя, з якої стріляли, виявилась пристроєм для відстрілу гумовими кулями. Оперативники на місці пригоди виявили три гільзи, а також зняли відбитки пальців.

Охоронця, що зупинив нападників, із забійними травмами скеровано на обстеження в лікарню. Загрози його життю не має.

Наразі особи грабіжників встановлюються. Міліція звертається до всіх, хто міг бути очевидцем злочину або може мати будь-яку інформацію про особи нападників, повідомити про це за телефоном чергової частини 276-15-60, 258-60-01 або 02. Анонімність гарантується.

http://www.zaxid.net/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі