Події

У Житомирі свідки ДТП впіймали водія, який збив жінку з дитиною і втік

27 July 2015, 17:25

53-річна жінка та її 4-річна внучка постраждали у ДТП, що сталася 27 липня на пішохідному переході по проспекту Миру. За словами очевидців жінка з дитиною переходили дорогу по зебрі на переході, де від самого ранку не працював світлофор.

«Світлофор не працював. Ми переходили, я перший пішов. Перший ряд машин зупинився повністю, а коли ми почали сюди переходити, ближній до тротуару ряд теж зупинився, по ряду, який ближче до центру, пронеслася біла машина дуже швидко, жінку вдарило, викинуло набік і все. Вона була з дитиною», – розповідає свідок аварії Максим Венчеславський.

Чоловік також додає, що взяв на руки дівчинку, яка була у подряпинах і плакала. Потерпіла жінка до приїзду медиків лежала без свідомості, у неї була розбита голова.

«Я під'їхав під «Автотурист» розвантажуватися. Чую глухий удар. Голову повертаю - лежить жінка, діти і цей втікає. Я по коробці і наздоганяти. Зловив ось тут, чекаю, поки приїдуть, заберуть», – розповідає автовласник Віталій. Він каже, що світлофор на переході, де сталася аварія, не працював від самого ранку, натомість учасник ДТП упевнено каже, що їхав на зелене світло

«Вона просто вискочила з-за автобуса, я не побачив і фізично не встиг загальмувати розумієте? Я не тікав, до сюди простягнув і зупинився. Якби я тікав, то мене б не наздогнали, я б повернув і пішов би провулками», – каже учасник ДТП Ігор.

На місце аварії прибув і чоловік потерпілої. Про стан дружини та внучки йому не відомо. Причини ДТП нині з’ясовує ДАІ.

Начальник управління транспорту Житомирської міськради Тетяна Подорожня повідомила Житомир.info, що у даному мікрорайоні через відключення РЕМ не працюють світлофорні об’єкти на зупинках «Майдан Визволення» і «Ринок Хмільники». Попередньо до 17-ї год. планується включення.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі