Влада

У Житомирській ОДА департаменти знову стали управліннями за виключенням чотирьох

4 August 2015, 17:29

 У Житомирській облдержадміністрації згідно з розпорядженням губернатора Сергія Машковського від 9 квітня 2015 року департаменти знову перейменували в управління.

Відповідну інформацію можна побачити на сайті Житомирської ОДА.

У розпорядженні Машковського зазначається, що у зв'язку із зменшенням фонду оплати праці працівників і видатків на утримання структурних підрозділів та з метою забезпечення раціонального використання бюджетних коштів, у Житомирській облдержадміністрації вирішили удосконалити та оптимізувати структуру.

Штатну чисельність структурних підрозділів облдержадміністрації планували скоротити на 159 одиниць: з 622, які були затверджені розпорядженням губернатора 22 квітня 2014 року, залишиться лише 463.

Також у Житомирській облдержадміністрації створили новий департамент, об’єднавши департаменти містобудування, архітектури та будівництва і житлово-комунального господарства.

Всього в ОДА лишилося 4 департаменти, 9 управлінь, служба у справах дітей та відділ внутрішнього аудиту (інформації про нього на сайті ще немає).

Як повідомляв Житомир.info, 24 грудня 2012 року тоді губернатор Сергій Рижук підписав розпорядження «Про зміну найменувань структурних підрозділів обласної державної адміністрації». У структурі облдержадміністрації 11 департаментів, 2 управління та служба у справах дітей. Чисельність працівників – 527 (без урахування департаменту фінансів).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі