Події

У Бердичеві син до смерті забив матір

17 August 2015, 10:22

 У Бердичеві Житомирської області син побив матір, від отриманих травм 58-річна жінка померла.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба УМВС України в Житомирській області.

«Тіло жінки пізнього вечора виявила сусідка, яка випадково зайшла до квартири загиблої. Візитерка відразу звернула увагу на кров на голові потерпілої та синці на обличчі й зателефонувала до «швидкої» та міліції. У ході першочергових заходів було встановлено, що до побиття загиблої може бути причетний її син, який проживав разом з матір’ю. На момент прибуття міліції та медиків чоловіка вдома не було. Втім працівники слідчо-оперативної групи вилучили на місці події низку речових доказів, які можуть вказувати на причетність молодика до злочину. Раніше він уже притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства, а також був неодноразово засуджений за крадіжки», – йдеться у повідомленні.

За словами сусідів, жінка час від часу жалілася на жорстокість сина, який зловживав спиртним і під його впливом скандалив та бив її.

За кілька годин оперативники знайшли та затримали 33-річного чоловіка, який визнав свою причетність до смертельного побиття матері, – повідомила прес-служба.

За висновками експертів, жінка померла від травматичного шоку через отримані травми голови та численні переломи ребер і ноги.

За вказаним фактом було розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує позбавлення волі на термін від 7 до 10 років.

Фото прес-служби УМВС України в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі