Місто

Житомир скоро залишиться без тепла і води. Тому мерія через інтернет просить житомирян заплатити

3 March 2007, 14:30

Житомирська міськрада розмістила на своєму офіційному сайті зверенення до мешканців міста, у якому попереджає про ймовірне повне припинення подачі теплої води та тепла:

Шановні житомиряни!

    На сьогодні в нашому місті та інших містах України склалася вкрай критична ситуація в забезпеченні теплом мешканців житлових будинків протягом опалювального сезону
2006-2007 рр.
    У зв’язку із збільшенням ціни на газ та електроенергію, а також наявністю перед енергопостачальними організаціями заборгованості «Житомиртеплокомуненерго», яка виникла через несплату населенням і підприємствами рахунків за вже спожите тепло та гарячу воду, у нашому місті понижено тиск газу та ймовірне повне відключення котелень від електроенергії та газопостачання. Це призведе до припинення подачі гарячої води та опалення на житлові будинки міста.
    Шановні житомиряни, ми звертаємось до вас з розумінням поставитися до проблем, створених великою заборгованістю, і якнайшвидше розрахуватись за отримане тепло та гаряче водопостачання. Сплачені рахунки гарантуватимуть, що весь опалювальний період ми житимемо в теплих і затишних оселях.
Виконком Житомирської міської ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі