Події

Затриманий за хабар посадовець управління ДФС у Житомирській області, може вийти під заставу в 3 млн грн

7 September 2015, 16:22

Голосіївський райсуд міста Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 3 млн грн заступнику начальника оперативного управління одного з територіальних органів Державної фіскальної служби України, викритого на хабарі.

Про це повідомляє Генпрокуратура України

Вказаний посадовець вимагав та одержав від громадянина 3 тис доларів США неправомірної вигоди за неперешкоджання здійсненню підприємницької діяльності.

Зловмисника було затримано «на гарячому» на території міста Києва працівниками столичної прокуратури та Служби безпеки України.

Наразі посадовцю повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України та за клопотанням прокуратури міста Києва судом обрано запобіжний захід.

Досудове розслідування, яке проводить слідчий відділ прокуратури міста Києва, триває.

Народний депутат України Борислав Розенблат на своїй сторінці у Facebook написав, що затриманим на хабарі є заступник начальника оперативного управління, майор податкової міліції Животовський Олександр Вікторович.

 

Народ повинен знати своїх "героїв ..." Зам. Начальника оперативного управління, "вже не майор " податкової міліції Живо...

Posted by Борислав Розенблат on 6 вересня 2015 р.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі