Події

Житомирські податківці закликають не вірити аферистам, які вимагають кошти від імені керівників ФС

9 September 2015, 11:58

Аферисти телефонують посадовим особам Житомира та області від імені керівників податкових органів і вимагають перерахувати грошові кошти на конкретний банківський рахунок.

Про це Житомир.info повідомили у відділі комунікацій Житомирської об’єднаної Державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Житомирській області.

«У Житомирі та районах області суттєво активізувалися спроби невстановлених шахраїв злочинним шляхом заволодіти матеріальними цінностями у вигляді грошових коштів суб’єктів підприємницької діяльності від імені службових осіб ГУ ДФС у Житомирській області.

Зокрема, аферисти телефонують посадовим особам СГД області від імені керівників податкових органів і вимагають перерахувати грошові кошти на конкретний вказаний ними банківський рахунок», - йдеться у повідомленні.

Податківці звертають увагу, що посадові особи органів Державної фіскальної служби області жодних вказівок щодо збору грошей від свого імені ніяким довіреним особам не давали, а також радять підприємцям та громадянам не вірити сумнівним пропозиціям та ретельно перевіряти інформацію.

«По кожному факту неправомірних дій у відношенні суб’єктів господарської діяльності області радимо негайно звертатись до місцевих органів внутрішніх справ щодо встановлення осіб, які причетні до шахрайських дій, а також повідомляти підрозділ і оперативного чергового ОУ ГУ ДФС в області», - радять податківці.

Як повідомляв Житомир.info,  уже відомі факти виманювання шахраями грошей у підприємців від імені керівника Новоград-Волинської податкової інспекції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі