Влада

Житомирський губернатор Машковський просить міліцію розібратися з його «помічниками-волонтерами»

18 September 2015, 13:47

 Голова облдержадміністрації Сергій Машковський звернувся до правоохоронних органів з проханням вжити заходів щодо можливого факту фінансових махінацій з боку псевдо-волонтерів.

Про це повідомляє сайт облдержадміністрації.

Зазначається, що невідомі особи просять у підприємців області кошти начебто на благодійні цілі (допомога дітям, учасникам АТО), представляючись помічником голови ОДА та гарантуючи відзначення підприємців подякою чи грамотою від керівництва області.

«Я нікого не уповноважував спілкуватися від мого імені щодо збору будь-якої допомоги. Це незаконно. Закликаю всіх не вестися на подібні махінаційні схеми псевдо-волонтерів та одразу повідомляти правоохоронні органи про такі звернення. Сподіваюся на швидку реакцію правоохоронних органів, адже нам відомі рахунки та контактні дані цих осіб», – заявив Сергій Машковський.

Псевдо-волонтерка вже зверталася до керівництва ТРЦ «Глобал» щодо перерахування благодійної допомоги на рахунок фонду, представляючись Раєвською О.С. та «мотивуючи» підприємство викликом до голови ОДА для висловлення вдячності. Також неіснуючим благодійним фондом «Країна єдина» було розіслано листи щодо збору благодійної допомоги на банківський рахунок нібито від імені керівництва області. Керівником фонду представилася Пашкіна Л.М.

Голова ОДА звернувся до правоохоронних органів щодо негайного вжиття заходів за можливим фактом фінансових махінацій та закликав жителів Житомирщини бути пильними і одразу повідомляти правоохоронців про людей, які звертаються від його імені і просять фінансову допомогу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі