Влада

Колишній керівник патронатної служби тепер займається питаннями переселенців в Житомирській області

22 September 2015, 12:24

 У Житомирській області з 1 вересня працює позаштатний радник Міністра соціальної політики України з питань внутрішньо переміщених осіб з АР Крим та сходу України.

«З першого вересня 2015 року розпочали свою роботу 27 радників з питань внутрішньо переміщених осіб, із них 25 – на регіональному рівні, 2 – на центральному. Усього було відібрано 27 кандидатів із більш ніж 120», - повідомляє сайт «КримSOS».

За інформацією сайту, Програма радників з питань вимушених переселенців започаткована Міністерством соціальної політики України, громадською ініціативою КримSOS і Міжнародною організацією Stabilization Support Services за підтримки Уряду Великої Британії. Програма покликана вирішувати ключові питання внутрішніх переселенців та інших незахищених спільнот у населених пунктах України.

Сайт надає контакти радників з питань переселенців, у Житомирській області це – Свірський Максим Сергійович. Його контакти: (097) 414-72-17, (093) 049-36-46, m.svirskyi@krymsos.com.

Нагадаємо, Максим Свірський влітку цього року був призначений начальником відділ забезпечення діяльності керівництва ОДА. На сайті облдержадміністрації є інформація, що зараз цей відділ очолює Віра Рачковська-Долгих.

Максим Свірський (у верхньому ряду крайній зліва) на тренінг для позаштатних радників. Фото з сайту «КримSOS»

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі