Влада

Михальця через три місяці після затримання на хабарі звільнили з управління Держгеокадастру в Житомирській області

22 September 2015, 15:30

Депутата міської ради Володимира Михальця у понеділок, 21 вересня, звільнили з посади заступника начальника головного управління Держгеокадастру у Житомирській області.

Про це Житомир.info розповіли у прес-службі Держгеокадастру України.

«З Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру звільнено 10 керівників – начальників та заступників начальників територіальних органів Держгеокадастру. Відповідний наказ підписав голова Держгеокадастру Максим Мартинюк. Причини звільнення – неналежне виконання своїх обов’язків та невідповідність зайнятій посаді. Звільнення торкнулись заступників та перших заступників начальників головних управлінь, на половину з них були покладені повноваження виконуючих обов’язки керівника. Свою посаду втратив і заступник начальника головного управління Держгеокадастру у Житомирській області Володимир Михалець», – зазначили в прес-службі.

Як повідомляв Житомир.info, керівник головного управління Держземагентства в області, депутат міськради Володимир Михалець був затриманий в Житомирі 11 червня. Його звинуватили в отриманні хабара в розмірі 10 тис. доларів. За інформацією МВС, він «організував злочинну схему вимагання та отримання неправомірної вигоди за вирішення питань у сфері земельних відносин».

Після затримання Михальця відвезли до Києва, він перебував у Лук'янівському ізоляторі тимчасового утримання, звідки за рішенням СУДУ був відпущений під заставу в 213 тис.грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі