Економіка

«Житомиробленерго» збирається на мільйон гривень накупити захисних шаф для лічильників

23 September 2015, 15:39

ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» збирається придбати у фірми з Дніпропетровської області чотири найменування захисних шаф для лічильників електроенергії.

Оголошення про результати відкритих торгів опубліковане на офіційному сайті Державних закупівель.

За 4600 шаф для однофазних, 3000 – для трифазних та 1170 - для лічильників DOT 3-1 та DOT 3-1В енергетична компанія перерахує 1 мільйон 25 тисяч гривень на рахунок ТОВ «СД Енергопласт» (смт. Меліоративне Дніпропетровської області), пропозиція якого виявилася на 40 тис. грн дешевшою, ніж пропозиція єдиного конкурента – фірми «Плюс Маркет» з міста Дніпропетровськ.

Очікувана вартість закупівлі становила 1,098 млн грн.

В технічних вимогах вказано, що захисні шафи для приладів обліку електричної енергії мають бути призначені для підключення споживачів до електричної мережі і мати термін використання не менше 25 років. Вони мають бути світло-сірого кольору, мати оглядове вікно зі скла для зняття показань та витримувати температуру від -30 до +55 градусів Цельсія.

Повинні бути виготовлені з електроізоляційних і вогнестійких матеріалів, здатних витримати механічні, електричні і теплові навантаження, а також вплив вологи та вплив ультрафіолетового випромінювання від сонячних променів при тривалій експлуатації.

Всередині корпусу повинне бути передбачене місце для встановлення пристрою захисного відключення для захисту від ураження електричним струмом, перевантажень, коротких замикань та пожеж.

Термін поставки товару - 2015 рік.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно компанія «Житомиргаз» поінформувала, що наприкінці літа 2015 року різко зменшилась кількість бажаючих встановлювати безкоштовні лічильники, тоді як у березні-квітні спостерігався ажіотаж. Цей факт компанія пояснила зниженням з 6 травня цього року норм споживання природного газу для споживачів без лічильників.

Житомир.info   

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі