Події

У Житомирській області до відповідальності притягнули 18 валютників

24 September 2015, 14:05

У Житомирській області активізуються заходи, направлені на виявлення та припинення порушень правил проведення валютних операцій. Загалом з початку року зафіксовано близько 20 таких фактів.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба УМВС України в Житомирській області.

«У державі посилено протидію незаконним валютним операціям, що здійснюються через так званих валютчиків або у нелегальних пунктах обміну валют, а також через Інтернет-мережу. Житомирська область – не виключення, а тому підрозділи управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС в області активізують роботу щодо виявлення, документування та припинення подібних фактів», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці проводять рейди по місцям потенційного збуту або скуповування іноземної валюти. В основному, це міські ринки в обласному та районних центрах регіону.

«Наразі у регіоні розпочато відповідні відпрацювання у містах Бердичеві, Коростишеві, Коростені, Новограді-Волинському, Малині, Овручі та в Житомирі. Надалі цими заходами будуть охоплені усі райони Житомирської області», - розповів т.в.о. начальника УПЗСЕ УМВС Житомирщини Руслан Марчук.

До адміністративної відповідальності уже притягнено 18 осіб.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі