Місто

Студенти житомирського університету організували флешмоб зі збору допомоги військовому госпіталю

2 October 2015, 15:20

У Житомирському державному технологічному університеті проходить флешмоб  «Час для добра» на підтримку бійців військового госпіталю.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба ЖДТУ.

Ініціатором заходу стала  п’ятикурсниця факультету економіки і менеджменту Віталія Нетребін, яка спеціально до Дня Захисника України (14 жовтня) вирішила організувати флешмоб на підтримку військових. Вона говорить: нещодавно усі приєднувалися до акції з обливання водою, тепер умови стали простішими.

«Суть цієї акції дуже проста: потрібно придбати і передати щось з переліку потреб для військових і визначити трьох друзів, хто має наслідувати цей приклад. Від волонтерів ми попередньо отримали список тих речей, які постійно потребують бійці, що перебувають у Житомирському військовому госпіталі. Засоби гігієни, одяг, чай, кава, печиво, цукор – це потрібно постійно, адже у всіх відділеннях багато пацієнтів», - відзначає Віталія Нетребін.

Студенти вузу уже зібрали частину необхідного і сподіваються, що акція вийде за межі навчального закладу.

Студентки ФЕМу Віталія Нетребін і Наталія Гончаренко, яка вже закінчила вуз, допомагають житомирському шпиталю ще з минулого року, - відзначають в університеті. Тоді дівчата влаштували у вузі благодійний ярмарок та вторгували 2600 гривень на ліки для поранених бійців. Крім того, дівчата разом з одногрупниками не раз провідували бійців у госпіталі та приносили гостинці.

Як повідомляв Житомир.info, житомирські пенсіонерки продовжують шити білизну для військових, в’яжуть шкарпетки та рукавиці.

Гостинці до Дня Захисника України

Прапори волонтеркам від військових шпиталю

Фото прес-служби ЖДТУ

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі