Місто

Інспектор Фреймут вручила срібну нагороду житомирському дитсадку

9 October 2015, 11:22

8 жовтня, невдовзі після перевірки житомирського перинатального центру, Ольга Фреймут відвідала дитсадок №63 м. Житомира «Вербиченька», де залишила «срібну» відзнаку.

Як розповіла Житомир.info завідувачка дитсадка Віленіна Ганношина, перевірка була більш ніж неочікуваною.

«На годиннику був початок п’ятої вечора, коли я побачила групу людей біля садочка. Подумала, що це місцеві мешканці знову виступають проти сміттєвого майданчика. Та коли до мене в кабінет зайшла Ольга Фреймут – я мало не впала! Була дуже привітна, обняла мене. Сказала, що хотіла б розпочати перевірку з групи, де перебувають найменші вихованці. Однак в результаті обійшла всі групи, всі спальні, санвузли, харчоблок, перевіряла якість освітлення та теплозбереження. Обійшла територію, оцінювала благоустрій. Уся перевірка зайняла у Ольги близько двох годин», - розповіла Віленіна Ганношина.

Незважаючи на раптовість візиту та хвилювання колективу, садочок перевірку витримав та отримав «срібну» відзнаку.

Завідувачка відзначила привітність та м’якість інспектора, яка, хоч і робить зауваження, але тут же підтримує і заспокоює.

Як повідомляв Житомир.info, на початку року ДНЗ №63 утеплили за європейськими стандартами за сприяння німецької організацієї GIZ.

28 вересня Ольга Фреймут перевірила Житомирський обласний перинатальний центр на Богунії.

Ольга Фреймут та Віленіна Ганношина

Фото зі сторінки у соцмережі Віленіни Ганношиної

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі