Місто

Ольгу Фреймут розчулила перевірка Житомирського перинатального центру

29 September 2015, 10:52

Українська телеведуча Ольга Фреймут перевірила Житомирський обласний перинатальний центр на Богунії і залишилася задоволеною.

Про це Житомир.info розповів головний лікар закладу Юрій Вайсберг.

28 вересня сувора інспектор навідалася в заклад з раптовою перевіркою. Її прибуття припало на обідню перерву головного лікаря, тож екскурсію ведуча здійснювала виключно зі своїми помічниками.

«Ольга практично обійшла весь наш центр. Була в операційному блоці, реанімаційному відділенні, на другому етапі виходжування недоношених діток, тренінговій кімнаті, на харчоблоці, у прачечній і навіть підвальних приміщеннях. Ніяких суттєвих зауважень у неї не було, хіба що стосовно стелі у харчоблоці – орендованому нами приміщенні. У відділенні реанімації новонароджених інспектор навіть пустила сльозу, побачивши діток по 650-700 грамів. Вона поїхала з дуже гарними враженнями, вручила колективу відзнаку щось на кшталт «Інспектор Фреймут рекомендує» та сказала, що якщо народжуватиме, то тільки в Житомирі», - розповів Юрій Вайсберг.

Головний лікар також розповів, що висновок інспектор робила не тільки за результатами свого раптового візиту.

«У наш центр 10 днів тому прибула пара з Києва – як виявилось пізніше, так звані агенти Фреймут, які "зливали" їй інформацію. Спочатку вони були у відділенні патології вагітних, потім народили. 28 вересня їх виписали в присутності інспектора. На камеру вони розповіли, що вражені рівнем обслуговування, умовами перебування та рівнем наших фахівців. Дуже відрізняється від рівня одного з пологових відділень Києва, де вони народжували першу дитину. Вони здивовані, що не було поборів, ніяких хабарів, благодійні внески обліковуються. Говорили, що рекомендуватимуть друзям наш центр», - розповів головний лікар.

Як повідомляв Житомир.info, у лютому 2015 року Житомирський обласний перинатальний центр отримав сертифікат на систему управління якістю.

У квітні цього року фахівці центру вилікували 28-річну вагітну від «свинячого» грипу, а сестри-близнючки майже одночасно народили синів.

Ольга Фреймут з Юрієм Вайсбергом у Житомирі

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі