Події

Двоє братів, які вбили батька у Житомирському районі, можуть сісти на 10 років, - міліція

15 October 2015, 10:04

Убивцям 48-річного жителя села Довжик Житомирського району, двом його рідним синам, загрожує від 7 до 10 років ув’язнення.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба УМВС України в Житомирській області.

Небіжчикові було 48 років, братам 25 та 27 років.

«14 жовтня 2015 року близько 12.30 до Житомирського райвідділу міліції надійшло повідомлення жительки  с. Довжик Житомирського району про вбивство. На місце події виїжджали слідчо-оперативні групи Житомирського РВ та УМВС. У ході першочергово з’ясування обставин установлено, що близько 12.00 12 жовтня 2015 у с. Довжик за місцем проживання 48-річного чоловіка між ним та його синами виник конфлікт, який продовжився бійкою. У результаті батько отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому основи черепа та крововиливу під оболонку мозку, що стало причиною смерті чоловіка», - повідомляє міліція.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Підозрювані затримані, вони зізнались у скоєному. Чоловікам загрожує ув’язнення від 7 до 10 років, триває досудове розслідування, - уточнює прес-служба. 

Як повідомляв Житомир.info, односельці чоловіка вважають, що вбивство – це помста синів, які свого часу стали свідками убивства батьком своєї дружини, їхньої матері. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі