Події

У Житомирській області розшукують 17-річного засудженого, який втік з колонії на Рівненщині

16 October 2015, 11:53

З виховної колонії у м. Дубно Рівненської області здійснив втечу неповнолітній засуджений - Каражі Олександр Васильович родом з Житомирської області.

Про це Житомир.info з посиланням на Державну пенітенціарну службу України в Ріненській області повідомила прес-служба ДПтС у Житомирській області.

«15 жовтня 2015 року до управління ДПтС в Рівненській області надійшло спецповідомлення з Дубенської виховної колонії про самовільне залишення території виробничого об’єкта за межами установи засудженим дільниці соціальної адаптації. Трьох засуджених дільниці соціальної адаптації в супроводі працівника колонії було виведено на виробничий об’єкт, який знаходиться за межами установи. Після робіт один із засуджених відпросився для справляння природних потреб та відійшов на незначну відстань. При перевірці наявності даного засудженого (через дві хвилини) працівник колонії на місці його не виявив, про що негайно повідомив чергового помічника начальника установи та розпочав розшук засудженого», - повідомляє прес-служба.

По «гарячих» слідах виявити втікача не вдалося.

Про дану подію було повідомлено територіальні органи внутрішніх справ та прокуратури.

Подію зареєстровано в Дубенському міськвідділі міліції  та внесено до Єдиного реєстру досудових за попередньою правовою кваліфікацією ч.1, ст. 393 Кримінального кодексу України (втеча  з місць позбавлення волі), яка передбачає кримінальне покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 5 років.

Прес-служба інформує, що за фактом втечі проводяться розшукові заходи та перевірка.

Довідка:

Каражі Олександр Васильович, 18.12.1997 року народження, уродженець і житель с. Харліївка Попільнянського району Житомирської області, українець, громадянин України. Раніше судимий.

Прикмети: зріст 165-170 см, середньої статури, обличчя прямокутне, лінія росту волосся звивиста, брови дугоподібні, широко розставлені, очі голубого кольору, ніс середнього розміру, прямий з горизонтальною широкою основою та ввігнутою спинкою, рот середнього розміру, губи середні, ротова щілина пряма з піднятими кутами, вуха маленькі притиснуті до голови, підборіддя середнє, звужене, прищаве лице.

Без особливих прикмет.

Про затримання засудженого чи інформації стосовно місця його знаходження просять повідомити за телефонами а адресу - управління ДПтС в Рівненській області  (0362) 26-96-02, (067) 306-70-49, (098) 787-46-37, (095) 780-60-98, (098) 773-75-97 та (067) 360-34-99.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі