Місто

У Житомирі завершується прийом анкет у нову поліцію: з наступного тижня почнеться конкурсний відбір

23 October 2015, 15:50

У перший день набору до нової патрульної служби Житомира центр прийому анкет був вщент заповнений  бажаючими спробувати себе у новій поліції. В останній день у холі драмтеатру порожньо, поодинокі апліканти в тиші заповнюють анкети, комусь раніше завадила прийти робота, інші ж вирішили йти до поліції у останній момент.

«Друзів багато подавали, тільки не знаю що там. Я просто працюю. Не було часу, але дуже сильно хотів», - каже Віктор Хробуст.

«Йду з сестрою за компанію, можливо спробую, я наразі працюю. Дізналися давно, що є набір, але вирішили в останню секунду, якщо моє, значить моє, чому б не спробувати», - додає Наталія Чмир.

Володимир Присяжнюк 4 місяці тому полишив службу у міліції, до комісії приніс документи свого 19-річного сина, який дуже хоче працювати у новій поліції, але сам прийти не зміг.

«Йому подобається, у нас всі, так би мовити, при погонах були, він хотів в армію, в армію набирають з 21 року. Він хочу служити для народу, на війну йому ще рано, але хоче служити, приносити благо», - розповідає Володимир Присяжнюк.

У центрі прийому анкет розповідають: прийняли чимало заявок, поступово їх опрацьовуватимуть та повідомлятимуть житомирян про участь у конкурсі електронною поштою або телефоном. Співробітник центру прийому анкет Ірина Михальчук каже: перші апліканти дізнаються про допуск до конкурсу вже наступного тижня, відбір учасники проходитимуть поетапно, невеликими групами.

«Після тестуванні всі кандидати будуть проходити медогляд, тільки після медогляду можна буде вже допустити бажаючих до перевірки фізичної підготовки, будуть здавати нормативи, а після «фізо», буде наступний етап - тести психологічного характеру, тільки вже після цього - останній, завершальний етап – співбесіда», - каже Ірина Михальчук.

Спробувати себе у новій поліції виявили бажання тисячі людей, з них у патрульну поліцію оберуть лише 250 чоловік. Ті, хто щойно вирішив взяти участь у конкурсі, можуть ще встигнути подати свої заявки до 18 години. Співробітники центру прийому анкет обіцяють прийняти навіть тих, хто запізниться.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі