Місто

У Житомирі вранці проголосували переважно люди старшого віку

25 October 2015, 11:20

У Житомирі стартували місцеві вибори. Одразу після відкриття дільниць у Житомирі першими проголосували люди, які поспішають на роботу, а також пенсіонери, які вирішили проголосувати вранці, аби потім не стояти у чергах.

«Я рано завжди о 8-й годині приходив. Я вірю, що все зміниться. Якби не вірив, то не пішов би голосувати», - каже пенсіонер Григорій Хоцький.

«Я вважаю, що мій голос є важливим і це є кожного право. Багато хто говорить, що зміниться, якщо прийде новий депутат? Насправді це є перехідний період і важливо зараз, хто прийде до влади. Хоча це обирається на 2 роки. Тому я прийшов з самого ранку, щоб проголосувати», - говорить Олександр Заєць.

Всі вони налаштовані оптимістично, усі вірять, що вибори відбудуться без порушень, а новообрана влада буде більше зважати на проблеми, якими живуть мешканці  міста.

«Я очікую, щоб у нас було відношення більше до простих людей. Я сподіваюся, але як я бачу, як люди йдуть голосувати, то, мабуть, нічого не зміниться», - каже пенсіонерка Ганна Семенюк.

Виборчі дільниці сьогодні працюватимуть до 20:00. Станом на 10.00 год. в Житмоирській області проголосувало 52 982 людей, що становить 5,39% виборців.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі