Події

У Житомирі в приватному секторі знайшли мішок з мертвим новонародженим хлопчиком

27 October 2015, 14:33

27 жовтня у приватному секторі Житомира було виявлено тіло дитини, загорнуте у поліетиленовий мішок.

Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області.

«Близько 11.00 до чергової частини міліції надійшло повідомлення від 34-річного житомирянина про виявлення мішка з тілом немовляти. На місці події правоохоронці з’ясували, що знахідку чоловік виявив випадково серед господарського непотребу, залишеного у глухому кутку на прохідній території спільного двору. За словами заявника, він зранку займався домашніми справами. А коли почав розбирати старий металобрухт поблизу господарської будівлі, то виявив мішок з мертвим малям», - йдеться у повідомленні.

Під час огляду експертом тіла хлопчика, що було загорнуто у ще кілька поліетиленових пакетів, попередньо встановлено, що він є новонародженим. Нині призначено судово-медичне дослідження щодо причин смерті дитини, за результатами якого прийматиметься рішення щодо остаточної кваліфікації події.

За вказаним фактом розпочато досудове розслідування, у рамках якого правоохоронці проводять першочергові заходи щодо встановлення матері дитини та обставин, за яких настала смерть немовляти, - інформує міліція.

Фото міліції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі