Влада

У житомирській обласній податковій офіційно представили нового керівника

29 October 2015, 13:13

29 жовтня у приміщенні обласної фіскальної служби відбулося офіційне представлення начальника Головного управління Державної фіскальної служби у Житомирській області Олександра Лаврова.

Про це Житомир.info повідомили у секторі комунікацій ГУ ДФС у Житомирській області.

Представлення нового керівника відбулося під час розширеної наради представників органів державної влади, місцевого самоврядування та силових відомств. У нараді взяли участь голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський, голова обласної ради Віталій Француз, начальник Житомирської митниці ДФС Наталія Ткачук, голова Громадської ради при ГУ ДФС Тетяна Годовська, а також керівники управлінь СБУ та МВС в Житомирській області, представники Житомирського прикордонного загону та Головного територіального управління юстиції в області.

Як поінформувала присутніх заступник начальника ГУ ДФС Ірина Свєтяш, головним завданням ГУ ДФС в області було і залишається наповнення бюджетів усіх рівнів.

«У непростих економічних умовах ГУ ДФС в області за січень-вересень 2015 року мобілізувало до зведеного бюджету понад 3 млрд. грн. і повністю виконало планові показники. Найближчим часом органи ДФС зосередять свої зусилля на впровадженні нових електронних сервісів, що сприятиме створенню комфортного середовища для бізнесу та мінімізує корупційну складову в стосунках між платниками податків і податківцями», - сказал Свєтяш.

На нараді були озвучені підсумки діяльності податкової міліції та Житомирської митниці ДФС.

Довідка ГУ ДФС: наказом ДФС України від 27.10.2015 № 3447-о Лаврова Олександра Сергійовича призначено на посаду начальника Головного управління ДФС у Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, Олександр Лавров займав посаду виконувача обов’язки начальника ГУ ДФС в Житомирській області з початку жовтня 2015 року.

Лавров Олександр Сергійович народився 4 липня 1973 року в м. Чернівці, має 3 вищі освіти. Загальний стаж роботи - 19 років, з них 18 років - стаж державної служби.

Фото ГУ ДФС

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі